Açıkta satılan dondurmaların mikrobiyolojik özelliklerine bir bakış
Saved in:
Format: | Makale |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Standart
Ekim 2006
|
Similar Items
-
Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994) -
Bursa piyasasında satılan süzme ballar üzerine bir araştırma /
by: Tunç, Bahri.
Published: (1986) -
Ankara'da işlenen dondurmaların yapılışları ve genel özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Öztürk, Abdullah. 1936-
Published: (1969) -
Ayçiçeğinde kendileme depresyonu ve açıkta tozlamanın bitki ve tohum özelliklerine etkisi.
by: Ekiz, Emin.
Published: (1979) -
Ayçiçeğinde Kendileme Depresyonu ve Açıkta Tozlanmanın Bitki ve Tohum Özelliklerine Etkisi
by: Ekiz, Emin.
Published: (1979)