Bazı elma ve armut çeşitlerinin "semperfresh" kullanımının meyvelerin derim sonrası özelliklerine etkisi : yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Özelkök, Sözer., Kaynaş, Kenan, Ertan, Ümit, Büyükyılmaz, Mustafa |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1992.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar II. Tobol-riogrande : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1990) -
Bazı yerli ve yabancı enginar çeşitlerinin konserveye uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi sonuç raporu /
Published: (1987) -
Sofralık zeytinlerin kısa sürede tatlandırılmaları üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
Published: (2000) -
Doğranarak doldurulmuş domateslerin işlenmesi ve depolanması sırasında meydana gelen, renk ve diğer özelliklerinin değişimlerinin tesbiti üzerinde araştırmalar /
by: Gümüş, Yalçın.
Published: (1993) -
Bazı yerli ve yabancı bamya çeşitlerinin konserve uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : sonuç raporu /
by: Ergun, Canan. 1952-
Published: (1986)