Elma genetik kaynaklarındaki yerel tip ve çeşitlerin toplam fenolik ve flavonoid miktarının belirlenmesi /
Saved in:
Other Authors: | Erdoğan, S. Seçil 1970-, Göksel, Zekiye 1972-, Öztürk, Aysun 1980-, Akçay, M. Emin 1966- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2011.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:268. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İncir genetik kaynaklarının toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan aktivite açısından taranması ve bazı kurutmalık incir çeşitlerinde fenolik bileşenlerin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2014) -
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Karadeniz Bölgesinde seleksiyon sonucu seçilen karayemiş tiplerinin kimyasal özelliklerinin incelenerek pekmez üretimine ve kurutmaya uygunluğunun araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Published: (2016) -
Bazı üzüm çeşitleri ile çeşit adaylarının kabuk, pulp ve çekirdek flavonoid profilinin belirlenmesi /
Published: (2012)