Bazı doğal uçucu yağlar ile zenginleştirilmiş yenilebilir kaplamaların (mısır zeini ve kitosan) 0900 ziraat kiraz çeşidi kalitesine etkileri : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Göksel, Zekiye 1972-, Erdoğan, S. Seçil 1970-, Acıcan, Tuncay, Arslan, Doğan 1973-, Kadıoğlu, Burcu Yavuz 1984-, Akçay, M. Emin 1966-, Yemenicioğlu, Ahmet (danış.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2016.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:317. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Tıbbi bitkiler II (Uçucu yağ içeren).
by: Ceylan. Ayhan.
Published: (1987) -
Yenilebilir heykeller = edible sculptures /
by: Paksoy, Gönül
Published: (2021) -
İtalya Türkiye Yenilebilir enerji kaynakları ikili görüşmeleri İstanbul 6 Aralık 2007
Published: (2007)