“Beyaz Et ve Bilimsel Gerçekler” panel, 07 Mayıs 2014, Ankara.
Saved in:
| Corporate Authors: | “Beyaz Et ve Bilimsel Gerçekler” Panel Ankara, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ankara Zootekni Derneği |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2014.
|
| Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR)
yayın no:14. panel ve seminerler:2. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tavuk ve Bilimsel Gerçekler Konferansı, 22 Mart 2016, İstanbul.
Published: (2016) -
Kasaplık piliç üretiminde verimlilik ölçümü : işletmeler, iller ve bölgelerarası karşılaştırmalar /
by: Gürsoy, Oktay
Published: (1976) -
Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler) /
by: Ceylan, Necmettin . 1966-
Published: (2014) -
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014) -
TÜRK TAV-YU : tavuk eti, yumurta ve civciv pazarlama bordu kanun taslağı.
Published: (1985)
