Et ve et ürünleri teknolojisi /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti.,
2020.
|
Edition: | 5. bsk. |
Subjects: |
Gıda İşleme ve Koruma
> Et ürünleri teknolojisi
> Etin bileşimi
> Etin fiziksel ve kimyasal özellikleri
> Etin histolojik yapısı
> Etlerin soğutulması ve dondurulması
> Et ürünleri üretimi
> Sucuk üretim teknolojisi
> Salam sosis üretim teknolojisi
> Pastırma, kavurma, konserve, köfte, döner, jöle işkembe, füme dil üretim teknolojileri
> Etlerin pişirilmesi
|
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
Call Number: |
Q02 ANA 2020 |
---|---|
Copy | Available |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi)
Call Number: |
664.9 ANA 2020 |
---|---|
Copy | Available |