Et ve et ürünleri teknolojisi /
Saved in:
Main Author: | Anar, Şahsene. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti.,
2020.
|
Edition: | 5. bsk. |
Subjects: |
Gıda İşleme ve Koruma
> Et ürünleri teknolojisi
> Etin bileşimi
> Etin fiziksel ve kimyasal özellikleri
> Etin histolojik yapısı
> Etlerin soğutulması ve dondurulması
> Et ürünleri üretimi
> Sucuk üretim teknolojisi
> Salam sosis üretim teknolojisi
> Pastırma, kavurma, konserve, köfte, döner, jöle işkembe, füme dil üretim teknolojileri
> Etlerin pişirilmesi
|
Similar Items
-
Et ve et mamülleri : durum ve tahmin: 1999 /
by: Ertürk, Yakup Erdal.
Published: (1999) -
Etin dondurulması ve dondurulmuş muhafazası /
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1956) -
Et ve et ürünleri : durum ve tahmin: 2004/2005 = livestock situation and outlook : 2004/2005 /
by: İçöz, Yıldırım.
Published: (2005) -
Et ürünlerinde farklı hayvan türlerine ait etlerin belirlenme yöntemleri / Esra Selin Davarcıoğlu.
by: Davarcıoğlu, Esra Selin
Published: (2018) -
Et Ürünleri Sektörü Kayseri Örneği \
Published: (2003)