Farklı ön işlemler uygulanarak mikrodalga kurutucuda yeşil ve siyah sofralık zeytin üretimi ve ürün kalitesinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Kayahan, Seda, Özdemir, Yasin, Öztürk, Aysun, Göksel, Zekiye, Çavuş, Filiz, Bilen, Emre, Mutlu, Ebru, Danacıoğlu, Derya Arslan |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2020.
|
Series: |
Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler ;
yayın no:392. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kurutma ile sofralık zeytin üretimi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Etilen ve CO₂ uygulaması ile yeni sofralık zeytin üretim yöntemlerinin geliştirilmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2019) -
Türkiye ile önemli zeytin üreticisi ülkelerin sofralık zeytin ekonomilerinin karşılaştırılmaları olarak incelenmesi /
Published: (1993) -
Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi \
Published: (2017) -
Organik sofralık zeytin ürünlerinin geliştirilmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2017)