Peynir biliminin temelleri /
Saved in:
Corporate Author: | Atlas Akademik Yayıncılık |
---|---|
Other Authors: | Hayaloğlu, Ali Adnan (ed.), Özer, Barbaros (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık,
2021.
|
Edition: | 2. bs. |
Series: |
Nobel Akademik Yayıncılık ;
yayın no:3295. |
Subjects: |
Similar Items
-
Peynir yapımı /
by: Gözügül, Şerife Gül
Published: (2010) -
Pratik peynir imalatı /
by: Özkan, Nurettin
Published: (1971) -
50 peynirli şehir Balıkesir /
by: Onur, Berrin Bal 1969-
Published: (2022) -
Edirne tipi (salamura) beyaz peyniri işleme tekniği /
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Türkiye peynirciliğinde kullanılan mayalar ve bunların elde edildiği şirdenler üzerinde araştırmalar /
by: Uraz, Tümer.
Published: (1976)