Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1 (Rio Grande - H-2274) sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1993.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültüreri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler Yayın No:
3 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 48s. : Bib.:s.44-47, Özel:İng.Tr. |