Kayısı ve zerdalinin meyvelerinden çıkarılması /
Saved in:
Other Authors: | Elgin, İsmet (haz.) |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı,
(t.y.).
|
Subjects: |
Similar Items
-
Çekirdekli ve çekirdeksiz kurutmalık üzüm çeşitlerinde teknolojik araştırmalar uygulama projesi (15-5-02) : Çekirdeksiz kuru üzümlerin bazı özellikleri ile zenebkırandaki ayarların zeneb çöplerinin ayrılması ve kabuk hasarı üzerine etkileri konusunda bir araştırma : bağcılık araştırma projesi /
by: Karagözoğlu, Engin. 1947-
Published: (1989) -
Kayısı çöğür anaç seçimi (Erzincan lokasyonu) : proje sonuç raporu /
Published: (2011) -
Sütün biyo kimyasal yapı ve özellikleri mikrobiyolojisi ile besleme açısından önemi /
by: Koç, Fethullah.
Published: (1982) -
Antepfıstığı entegre işleme tekniğinin geliştirilmesi /
Published: (2013) -
Sahte bala karşı Alo Gıda 174 /
by: Korkmaz, Ali.
Published: (2016)