Kayısı ve zerdalinin meyvelerinden çıkarılması /
Saved in:
Other Authors: | Elgin, İsmet (haz.) |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı,
(t.y.).
|
Subjects: |
Similar Items
-
Çekirdeksiz kuru üzümlerin bazı özellikleri ile zeneb kırandaki ayarların zeneb çöplerinin ayrılması ve kabuk hasarı üzerine etkileri konusunda bir araştırma : Bağcılık Araştırma Projesi ; Çekirdekli ve Çekirdeksiz Kurutmalık Üzüm Çeşitlerinde Teknolojik Araştırmalar Uygulama Projesi (15-5-02) :
by: Karagözoğlu, Engin. 1947-
Published: (1989) -
Kayısı çöğür anaç seçimi (Erzincan lokasyonu) : proje sonuç raporu /
Published: (2011) -
Gıda işleme mühendisliği II /
by: Kılıç, Oğuz.
Published: (1985) -
Gıda işleme mühendisliği I /
by: Kılıç, Oğuz.
Published: (1984) -
Sütün biyo kimyasal yapı ve özellikleri mikrobiyolojisi ile besleme açısından önemi /
by: Koç, Fethullah.
Published: (1982)