Gıda maddelerinin muhafazası ve değerlendirilmesi - Jele şıra marmelat.
Saved in:
Main Author: | Düzel, Fuat. |
---|---|
Corporate Authors: | Neşriyat ve Tanıtma Müdürlüğü, Tarım Bakanlığı |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım Bakanlığı Neşriyat ve Tanıtma Müdürlüğü,
1966.
|
Series: |
Tarım Bakanlığı Yayınları A - 83
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda maddelerinin ve umumi sağlığı ilgilendiren eşya ve levazımın hususi vasıflarını gösteren tüzük - Karar No: 3-15481.
Published: (1952) -
Frigorifik endüstrisi ve gıda maddelerinin soğukla muhafaza tekniği /
by: Erbin, İbrahim Ekrem.
Published: (1952) -
Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1976) -
Türkiyede Gıda Mevzuatı Ve Kontrolunun Esasları
by: Tekeli Sait Tahsin
Published: (1975) -
Gıda maddelerinin ve umumi sağlığı ilgilendiren eşya ve levazımın hususi vasıflarını gösteren nizamname hakkında özel komisyonca hazırlanmış olan tadil tekliflerini muhtevi rapor.
Published: (1954)