Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
Saved in:
Main Author: | Özkan, Erol. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü
1993.
|
Similar Items
-
Trakya Bölgesinde Mısır ,Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Özkan, Erol.
Published: (1993) -
Trakya Bölgesinde Mısır,Yonca,Kuru Soğan,Sarımsak ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Özkan, Erol.
Published: (1993) -
Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak ve Kuru Fasulye'Nin Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1993) -
Trakya bölgesinde mısır, yonca, kuru soğan, sarmısak ve kuru fasulyenin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1993) -
Trakya bölgesinde buğday ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1987)