Civciv, Piliç ve Tavuk Rasyonlarında, Değişik Düzeylerde Kullanılan Suni Kurutulmuş Yonca Ununun Çeşitli Verimlere Etkisi Üzerinde Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Erdem, Muammer. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara Üniversitesi
1971.
|
Similar Items
-
Küspelerin tavuk rasyonlarında kullanılması.
by: Benli, Yusuf.
Published: (1991) -
Esmer deniz yosunlarının balık rasyonlarında değerlendirilme olanakları .
by: Erdem, Muammer.
Published: (1982) -
Doğu Karadeniz sahillerinde alınan "Cystoseria Barbata" deniz yosununun kimyasal yapısındaki değişmeler ile civciv ve piliç rasyonlarında kullanılma düzeyleri üzerinde bir araştırma.
by: Atay, Doğan.
Published: (1974) - Civciv Yetiştirme Kılavuzu
-
Kurutulmuş domates
Published: (2013)