Technologie agricole Sucriere, meunerie, boulangerie, feculerie, amidonnerie, glucoserie /
Saved in:
Main Author: | Saillard, E. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | French |
Published: |
Paris :
J.B. Balliere,
1904.
|
Series: |
Encylopedie agricole ;
|
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda teknolojisi /
by: Bilişli, Arsan.
Published: (2015) -
2010 yılı gıda denetim raporu.
Published: (2010) -
Gıda bilimi ve teknolojisi /
by: Akbulut, Necati. 1950-
Published: (2019) -
Gıda bilimi ve teknolojisi /
Published: (2015) -
Türkiye Ziraat Mühendisliği II. Teknik Kongresi, 8-11 Aralık 1970, Ankara : fermantasyon teknolojimiz ve sorunları /
by: Topaloğlu, Feridun.
Published: (1970)