Bazı Hasat Sonrası Uygulamaların Anamur Muzunun Raf Ömrü Süresince Enzimatik ve Pomolojik Özelliklerine Etkisi
Saved in:
| Main Author: | Karaşahin, Zafer. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
2013
|
Similar Items
-
Anamur Muzunda Enzimatik Esmerleşmenin Nedenleri ve Çözümleri
by: Karaşahin, Zafer.
Published: (2013) -
Anamur Yöresinde Yetişen Muzların Muhafazasında Değişik Derim Sonrası Uygulamaların Raf Ömrü, Meyve Kalitesi ve Fizyolojisi Üzerine Etkileri
by: Canan, İhsan.
Published: (2012) -
Anamur Yöresinde Yetişen Muzların Muhafazasında Değişik Derim Sonrası Uygulamaların, Raf Ömrü, Meyve Kalitesi ve Fizyolojisi Üzerine Etkileri
by: Canan, İhsan.
Published: (2011) -
Derim Sonrası Çeşitli Uygulamaların Muz Muhafazası ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkisi
by: Canan, İhsan.
Published: (2006) -
Red Globe ve Tilki Kuyruğu üzüm çeşitlerinde hasat öncesi farklı uygulamaların muhafaza, raf ömrü ve üzüm kalitesine etkileri /
by: Tarım, Güzin
Published: (2023)
