Bazı Hasat Sonrası Uygulamaların Anamur Muzunun Raf Ömrü Süresince Enzimatik ve Pomolojik Özelliklerine Etkisi
Saved in:
Main Author: | Karaşahin, Zafer. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
2013
|
Similar Items
-
Anamur Muzunda Enzimatik Esmerleşmenin Nedenleri ve Çözümleri
by: Karaşahin, Zafer.
Published: (2013) -
Derim Sonrası Çeşitli Uygulamaların Muz Muhafazası ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkisi
by: Canan, İhsan.
Published: (2006) -
Anamur Yöresinde Yetişen Muzların Muhafazasında Değişik Derim Sonrası Uygulamaların Raf Ömrü, Meyve Kalitesi ve Fizyolojisi Üzerine Etkileri
by: Canan, İhsan.
Published: (2012) -
Anamur Yöresinde Yetişen Muzların Muhafazasında Değişik Derim Sonrası Uygulamaların, Raf Ömrü, Meyve Kalitesi ve Fizyolojisi Üzerine Etkileri
by: Canan, İhsan.
Published: (2011) -
Antepfıstıklarında farklı tuzlama ve kavurma işlemlerinin kalite ve raf ömrü üzerine etkileri (sonuç raporu) /
Published: (2003)