Türkiye'de Üretilen Bazı Meyve Suyu ve Nektarlarının Bileşimleri Üzerinde Araştırmalar ve Sonuçların Yerli ve Yabancı Standartlarla Kıyaslanması
Saved in:
Main Author: | Çalış, Erol. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müd.
1975-1978
|
Similar Items
-
Besinlerin bileşimleri .
Published: (1988) -
İzmir Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orjinallerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: TEMİZ, İnci.
Published: (1983) -
İzmir ve Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orijinlerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983) -
İzmir ve Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orijinlerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: Temiz, A.İnci. -
İzmir ve çevresinde üretilen bazı balların orijinlerine bağlı olarak bileşimleri ve çeşitli özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983)