Beslenme ve gıda için biyoçeşitlilik projesi : Türkiye'nin bazı yenilebilir ve yetersiz kullanılan türleri ve bunların popüler yemek tarifleri /
Saved in:
Corporate Authors: | GEF, FAO, Biodiversity for Food and Nutrition (BFN), Bioversity International |
---|---|
Other Authors: | Tan, Ayfer (haz.), Adanacıoğlu, Neşe (haz.), Ay, Saadet Tuğrul (haz.), Çınar, Ahu (haz.), Karabak, Sevinç (haz.), Özbek, Kürşad (haz.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,
(t.y).
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Beslenme ve gıda için biyoçeşitlilik projesi çalışılan türler /
- Beslenme ve gıda için biyoçeşitlilik projesi çalışılan türler /
-
Bioclimatic map of the mediterranean zone : explanatory notes.
Published: (1963) -
Akdeniz ve Ege Bölgelerinde Orthotonicus erosus (Woll.)'un biyolojisi ve mücadelesi üzerine araştırmalar = studies on biology and control of orthotomicus erosus (Woll.)in Mediterranean and Aegean Regions /
by: Özkazanç, Oktay.
Published: (1985) -
Ege, Marmara, ve Akdeniz bölgeleri bağcılık işletmelerinde yeniliklerin ve araştırma sonuçlarının benimsenme düzeyleri ve etki değerlemeleri : proje sonuç raporu /
Published: (2015)