Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , , |
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Manisa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 023 Özel Yayın No: 054
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | AGRIS No: 98\000175;Özet: İng.-Tr. Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 11s. : çiz. |
Bibliography: | Bib.:s.10-11 |