Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Authors: | , , |
| Other Authors: | |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Manisa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
| Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 023 Özel Yayın No: 054
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | AGRIS No: 98\000175;Özet: İng.-Tr. Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 11s. : çiz. |
| Bibliography: | Bib.:s.10-11 |
