Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karagözoğlu, Engin.
Corporate Authors: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitüsü
Other Authors: Köylü, Mustafa E.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Manisa : Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü, 1994.
Series: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 023 Özel Yayın No: 054
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:AGRIS No: 98\000175;Özet: İng.-Tr.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:11s. : çiz.
Bibliography:Bib.:s.10-11