Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Authors: | , , |
| Other Authors: | |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Manisa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
| Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 023 Özel Yayın No: 054
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
| Call Number: |
J10 KAR 1994 |
|---|---|
| Copy | Available |
