Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
Saved in:
Main Author: | Karagözoğlu, Engin. |
---|---|
Corporate Authors: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Köylü, Mustafa E. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Manisa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 023 Özel Yayın No: 054
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çekirdeksiz üzümlerin kurutulması ve temiz kuru üzüm elde edilmesi.
by: Gökpınar, İbrahim.
Published: (1964) -
Üzüm : ürün raporu 2015 /
Published: (2016) -
Üzüm ve bağ /
by: Üzümeri, Ekrem
Published: (1945) -
Kuru üzüm - Ekonomimizin inkişaf imkanları \
by: Baade, Fritz.
Published: (1937) - Üretici rehberi üzüm.