Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etüdler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd) /
Saved in:
Main Author: | Kansu, Sedat |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1936.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etidler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd) /
by: Kansu, Sedat. 1907-
Published: (1936) -
Gıda maddeleri mevzuatı /
by: Güler, Hakkı
Published: (1972) -
50 Soruda bitki besin maddeleri /
by: Özer, Erol
Published: (1999) -
50 soruda yem bitkileri üretimi ve hayvan beslemedeki önemi /
by: Özer, Erol
Published: (1999) -
The origin of food habits /
by: Renner, H. D.