Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Saved in:
Corporate Author: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Kırsal Kalkınma Yönetim İdaresi |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, TKDK,
2011.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Published: (2011) -
Meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Published: (2011) - Kurban etlerinin ve yan ürünlerinin işlenerek değerlendirilmesi.
- Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Hayvansal ürünlerde antibiyotik ve antibiyotik benzeri madde kalıntılarının araştırılması /
Published: (1994)