Karides kuyruk eti konservesinde tekstürün korunması ve kararmanın önlenmesi ile dondurarak muhafazası üzerine araştırmalar /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Other Authors: Erüstün, Gençay., Tan, Enver.
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: (y.y) : Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1989.
Subjects:

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi: Unknown
Call Number: J13 KAR 1989
Copy Available