İncir genetik kaynaklarının toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan aktivite açısından taranması ve bazı kurutmalık incir çeşitlerinde fenolik bileşenlerin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Kösoğlu, İlknur 1970-, Konak, Ramazan 1979-, Tan, Nilgün 1974-, Kocataş, Hilmi 1974-, Yamaner, Çiğdem, Yemenicioğlu, Ahmet |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Aydın :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Aydın İncir Araştırma İstasyonu,
2014.
|
Series: |
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü ;
TAGEM/GY/11/03/01/184. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Elma genetik kaynaklarındaki yerel tip ve çeşitlerin toplam fenolik ve flavonoid miktarının belirlenmesi /
Published: (2011) -
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Published: (2016) -
Karadeniz Bölgesinde seleksiyon sonucu seçilen karayemiş tiplerinin kimyasal özelliklerinin incelenerek pekmez üretimine ve kurutmaya uygunluğunun araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Bazı makrofungusların fenolik asit içerikleri ile in-vitro biyolojik aktiviteleri /
Published: (2022)