Hububat kalite ve teknolojisi.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Konya :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü,
[t.y.].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiyede yetiştirilen bazı önemli ekmeklik buğdaylarda randımanın unun kimyasal bileşimine ve ekmeğin kalitesine etkisi /
by: Seçkin, Refet
Published: (1975) -
Ülkesel serin iklim tahılları araştırma projesi kalite çalışmaları : 1984-1985 yılı gelişme raporu, ülkesel proje kod no: V-082-5-062.
Published: (1986) -
Çeşit kataloğu 2020 (ekmeklik makarnalık buğday).
Published: (2020) -
Çukurova'da yaygın olarak yetiştirilen bazı tarla bitkilerinde mikro element (çinko, demir) etkisinin saptanması : Çukurova Bölgesinde yaygın olarak yetiştirilen bazı ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinde çinko uygulamasının verim ve bazı tarımsal özellikler üzerine etkisinin saptanması /
Published: (2009) -
GAP Bölgesi ekmeklik, makarnalık buğday ve arpa çeşit geliştirme projesi sonuç raporu : sonuç raporu /
Published: (1993)