Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Saved in:
| Corporate Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | , , |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü,
2002.
|
| Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
no:550. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz. Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF) yayını |
|---|---|
| Physical Description: | xi, 120 s. : çzl., şkl. ; 24 cm. |
| Bibliography: | 3 |
| ISBN: | 9754835322 |
