Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF)
Other Authors: Kınık, Özer (çev.), Gönç, Sıddık (çev.), Dinkçi, Nayil (çev.)
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: İzmir : Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, 2002.
Series: Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; no:550.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF) yayını
Physical Description:xi, 120 s. : çzl., şkl. ; 24 cm.
Bibliography:3
ISBN:9754835322