Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Saved in:
Corporate Author: | Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF) |
---|---|
Other Authors: | Kınık, Özer (çev.), Gönç, Sıddık (çev.), Dinkçi, Nayil (çev.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü,
2002.
|
Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
no:550. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri.
Published: (1990) -
Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri : (yardımcı ders kitabı) /
by: Uysal, Harun.
Published: (2004) -
Süt ve ürünlerinde laboratuvar uygulamaları analiz yöntemleri /
Published: (2019) -
Süt endüstrisinde saf kültür /
by: Yaygın, Hasan.
Published: (1993) -
Süt ve mamülleri teknolojisi.
by: İzmen, Ekrem Rüştü.
Published: (1964)