Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Saved in:
| Corporate Author: | Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF) |
|---|---|
| Other Authors: | Kınık, Özer (çev.), Gönç, Sıddık (çev.), Dinkçi, Nayil (çev.) |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü,
2002.
|
| Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
no:550. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri.
Published: (1990) -
Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri : (yardımcı ders kitabı) /
by: Uysal, Harun.
Published: (2004) -
Süt ve ürünlerinde laboratuvar uygulamaları analiz yöntemleri /
Published: (2019) -
Süt bisküvileri yapım tekniği üzerinde araştırmalar /
by: Yöney, Zühtü.
Published: (1975) -
Süt endüstrisinde saf kültür /
by: Yaygın, Hasan.
Published: (1993)
