Süt mikrobiyolojisi.
Saved in:
| Main Author: | Adam, Rauf Cemil. |
|---|---|
| Corporate Author: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Bornova :
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1968.
|
| Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No:
135 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt mikrobiyolojisi \
by: Tunail, Nezihe.
Published: (1986) -
Çevre mikrobiyolojisi.
by: Örgev, Cemil.
Published: (2003) -
Süt tuzları ve süt külü..
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1956) -
Koyulaştırılmış süt (Derleme)..
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1962) -
Fermentasyon Mikrobiyolojisi
by: Akman, Arif V.
Published: (1964)
