Kırmızıbiber ve aflatoksin /
Saved in:
Main Author: | Özkaya, Şennur. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü, Yayım Dairesi Başkanlığı,
2000.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İçel yöresinde yetiştirilmekte olan yerfıstıklarında aflatoksin oluşumu nedenleri üzerinde araştırmalar /
Published: (1987) -
Kuru kayısılarda muhtemel aflatoksin oluşum yolları ve düzeylerinin tespiti ile en uygun tayin yöntemlerinin belirlenmesi /
by: Çelik, Belgin. 1965-
Published: (2001) -
Bazı yerli ve yabancı enginar çeşitlerinin konserveye uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi sonuç raporu /
Published: (1987) -
Sofralık zeytinlerin kısa sürede tatlandırılmaları üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
Published: (2000) -
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar II. Tobol-riogrande : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1990)