Etin dondurulması ve dondurulmuş muhafazası /
Saved in:
Main Author: | Koçtürk, Osman. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Et ve Balık Kurumu,
1956.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu yayınları ;
sayı:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda maddelerinin soğuk ve donmuş muhafazaları /
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1958) -
Gıda / dondurulmuş gıda sektör potansiyeli /
by: Hekimoğlu, Burhan.
Published: (2016) -
Dondurulmuş meyve-sebze sektör analizi ve ön fizibilitesi.
Published: (2013) - Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
- Gıda Kimlik Belirleme ve Doğrulama Laboratuvarı Projesi : TR41/14/İG/0020.