Etin dondurulması ve dondurulmuş muhafazası /
Saved in:
| Main Author: | Koçtürk, Osman. |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Et ve Balık Kurumu,
1956.
|
| Series: |
Et ve Balık Kurumu yayınları ;
sayı:5. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda maddelerinin soğuk ve donmuş muhafazaları /
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1958) -
Gıda / dondurulmuş gıda sektör potansiyeli /
by: Hekimoğlu, Burhan.
Published: (2016) -
Dondurulmuş meyve-sebze sektör analizi ve ön fizibilitesi.
Published: (2013) -
Gıda muhafaza ve değerlendirme usullerindeki teknolojik gelişmeler /
by: Doğan, Ayten.
Published: (1977) -
Meyve ve sebze işleme teknolojisi /
Published: (1987)
