Reçeller ve marmelatlar /
Saved in:
Main Author: | Özsınmaz, Gülşen. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü,
1975.
|
Series: |
Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü yayınları ;
A-152. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
L'art de faire le vin /
by: Ladrey, C.
Published: (1881) -
Yoğurtçuluk /
by: Osman Ferid -
Traité theorique et pratique du travail des vins : leurs propriétés, leur fabrication, leurs maladies, fabrication des vins mousseux /
by: Maumené, E.-J.
Published: (1874) -
Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1976) -
Temiz süt elde edilmesi ve sütten yoğurt ve tereyağı yapılması /
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1953)