Bal ve bal analizleri /
Saved in:
Other Authors: | Artık, Nevzat (haz.), Poyrazoğlu, Ender (haz.), Yeygel, Yücel (ed.), Kara, Neriman (ed.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2007.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı gıda serisi ;
10. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Gıda analizleri /
by: Hecer, Canan. 1965-
Published: (2015) -
Et ve et ürünleri analizleri /
by: Kayaardı, Semra.
Published: (2017) -
Temel gıda analizleri /
by: Uylaşer, Vildan
Published: (2016) -
Gıda kimyası /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2021)