Bal ve bal analizleri /
Saved in:
| Other Authors: | Artık, Nevzat (haz.), Poyrazoğlu, Ender (haz.), Yeygel, Yücel (ed.), Kara, Neriman (ed.) |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2007.
|
| Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı gıda serisi ;
10. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Gıda analizleri /
by: Hecer, Canan. 1965-
Published: (2015) -
Et ve et ürünleri analizleri /
by: Kayaardı, Semra.
Published: (2017) - Bal.
-
Temel gıda analizleri /
by: Uylaşer, Vildan
Published: (2016)
