Mandıralarda saf kültürle peynir ve yoğurt yapımının verimlilik standardizasyon ve kaliteye etkileri /
Saved in:
Main Author: | Yaygın, Hasan. |
---|---|
Other Authors: | Kılıç, Sevda |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Milli Prodüktivite Merkezi,
1990.
|
Series: |
Milli Prodüktivite Merkezi yayınları ;
429. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Peynire dair
Published: (2010) -
Temiz süt elde edilmesi ve sütten yoğurt ve tereyağı yapılması /
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1953) -
Sütten peynir yapılışı ve yurdumuzda yapılan çeşitli peynirler /
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1953) -
Mihaliç peynirlerinin yapılışları, terkipleri üzerinde araştırmalarla bunların diğer peynir nevileri ile kıyaslanmaları /
by: Yöney, Zühtü. 1920-
Published: (1955) -
Peynir suyu tozunun yoğurt yapımında kullanılması üzerine araştırmalar /
Published: (1987)