Turşular ve salçalar.
Saved in:
Main Author: | Tunaman, Necla. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanılğı Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü,
1975.
|
Series: |
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanılğı Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü Yayınları: A-155
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Meyve konserveleri ve şıralar /
by: Tunaman, Necla.
Published: (1975) -
Çeşitli turşular ve yapılışları.
by: Kuyrukçu, Hami.
Published: (1968) -
Bursa içindeki turşu imalathanelerinin durumu ve üretilen turşuların kalite özelliklerinin saptanması /
by: Tan, İrem.
Published: (1989) -
Salça ve konserve sanayii /
by: Yüce, Halim.
Published: (1983) -
Tomato paste /
Published: (2004)