Trakya bölgesinde karpuz, kavun ve çekirdeklik kabağın üretim girdileri ve maliyetleri /
Saved in:
Main Author: | Özkan, Erol. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Kırklareli :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1990.
|
Series: |
Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:20. rapor serisi no:16. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Trakya bölgesinde şeker pancarının üretim girdileri ve maliyeti /
by: Özkan, Erol.
Published: (1987) -
İzmir yöresinde kavun ve karpuzun üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Garbi Anadolu ve Trakya mıntıkalarında kavun ve karpuz ziraati ve çeşitleri hakkında ilk rapor /
by: Ekinci, Ali Sati.
Published: (1937) -
Trakya bölgesinde buğday ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1987) -
Trakya bölgesinde mısır, yonca, kuru soğan, sarmısak ve kuru fasulyenin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1993)