Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etidler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd) /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1936.
|
Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çalışmalarından ;
sayı:42 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 128 s.: cet., res. ; 24 cm + ekler. |