Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etidler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd) /
Saved in:
Main Author: | Kansu, Sedat. 1907- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1936.
|
Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çalışmalarından ;
sayı:42 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etüdler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd) /
by: Kansu, Sedat
Published: (1936) -
Türkiye'de ve dünyada bakliyat sektörünün mevcut durumu ve Avrupa Birliği Bakliyat pazarı \
Published: (2008) -
Türkiyede Bakliyat Terkipleri
by: Kansu, Sedat.
Published: (1936) -
Gıda maddelerinin soğuk ve donmuş muhafazaları /
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1958) -
Gıda maddelerinin muhafazası ve değerlendirilmesi - Jele şıra marmelat.
by: Düzel, Fuat.
Published: (1966)