İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
Saved in:
Main Author: | Edin, Sema. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[İzmir]
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1989.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:24. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İzmir yöresi şaraplarının bazı nitelikler yönünden araştırılması /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) -
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987) -
Sofralık siyah zeytin üretimi
Published: (2013) -
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Yeşil ve siyah çay üretim teknolojisi ve çayın sağlık açısından önemi /
Published: (2007)