Proje sonuç raporu - Hamsi balığı (Engraulis encrasicolus) işleme artıklarından elde edilen protein hidrolizatlarının fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi - TAGEMHSGYAD14A05P0671 /
Saved in:
Main Author: | Koç, Sinan. |
---|---|
Other Authors: | Berçin, Zeynep. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
2015.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Doğu Karadeniz bölgesindeki hamsi balıkları (Engraulis encrasicolus ponticus Al) üzerine araştırmalar : ekonomik deniz ürünleri projesi /
by: Doğan, Murat.
Published: (1990) -
Odun artıklarından partikül yakıt /
by: Demirel, Öner. -
Hamsi kurban o göze - Deniz, tarih ve mutfak kültürü \
by: Emiroğlu, Kudret.
Published: (2008) -
Orman Bakanlığı çalışmaları: 1971
by: ORMAN BAKANLIĞI ORMAN GENEL Müdürlüğü
Published: (1971) -
Orman Bakanlığı çalışmaları: 1971
by: ORMAN BAKANLIĞI ORMAN GENEL Müdürlüğü
Published: (1971)