Deveci armut (Pyrus communis L. cv. Deveci) çeşidinde muhafaza periyodu süresince a-Farnesene enzim aktivitesi, etilen üretimi ve yüzeysel yanıklığın gelişimi arasındaki ilişkiler : proje sonuç raporu /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
| Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler
no: 252 |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Physical Description: | xii, 116 s. : çiz., şek.; 21cm. |
|---|---|
| Bibliography: | 3 |
