Deveci armut (Pyrus communis L. cv. Deveci) çeşidinde muhafaza periyodu süresince a-Farnesene enzim aktivitesi, etilen üretimi ve yüzeysel yanıklığın gelişimi arasındaki ilişkiler : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler
no: 252 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Physical Description: | xii, 116 s. : çiz., şek.; 21cm. |
---|---|
Bibliography: | 3 |