Deveci armut (Pyrus communis L. cv. Deveci) çeşidinde muhafaza periyodu süresince a-Farnesene enzim aktivitesi, etilen üretimi ve yüzeysel yanıklığın gelişimi arasındaki ilişkiler : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Şen, Arzu. 1974- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler
no: 252 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Dünyaca ünlü Deveci armudu
Published: (2008) -
Tarımda lisanslı depoculuk sistemi: Hububat piyasası örneği \
by: Kaya, Mustafa.
Published: (2017) -
Üretimi öngörülen bazı önemli armut çeşitlerinin derim sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar VI. Deveci \
by: Özelkök, Sözer.
Published: (1995) -
Hintyağı ''Rhicinus communis L.''.
by: Kayganacı, Cihangir.
Published: (1973) -
Etilene duyarlı bazı kesme çiçeklerde vazo ömrünü uzatma olanaklarının araştırılması \
by: Çelikel, Fisun G.
Published: (1996)