Besinlerinizden en iyi şekilde yararlanın.
Saved in:
Corporate Authors: | Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), FAO Türkiye Temsilciliği,
[1995].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Öğün planlamada esas yiyecek grupları /
by: Sacır, F. Handan.
Published: (1975) -
Gübrelerin etkili bir şekilde kullanılmaları /
Published: (1970) -
Türkiye'de besin endüstrisinin durumu /
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1979) -
Gıda mikrobiyolojisi ve uygulamaları /
Published: (2000) -
Protecting our food : the yearbook of agriculture 1966.
Published: (1966)