Tahıl ürünlerinin zenginleştirmesi : I- Yağı ekstraksiyonla alınmış fındık küspesinin ekmek ve bisküvilere katılması olanakları /
Saved in:
| Main Author: | Tanju, Şahin. |
|---|---|
| Corporate Author: | Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği |
| Other Authors: | Sümbül, Yusuf. |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Kocaeli :
TÜBİTAK, Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü, Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü,
1980.
|
| Series: |
TBTAK Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü ;
yayın no:48. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bira sanaayinde kullanılan malt katkı maddeleri /
by: Karakuş, Memduh
Published: (1984) -
Çeşitli seviyelerde pamuk tohumu küsbesi ile hazırlanmış rasyonların New Hampshire civcivlerinin büyümeleri üzerine tesirleri /
Published: (1965) -
Gıda katkı maddeleri /
Published: (2009) -
İkinci Ekmekcilik Semineri, 17-18-19 Haziran 1971, Ankara.
Published: (1971) -
Silaj yapımında kullanılan katkı maddeleri - 2 /
by: Uygur, A. Mutlu.
