Tahıl ürünlerinin zenginleştirmesi - I. Yağı ekstraksiyonla alınmış fındık küspesinin ekmek ve bisküvilere katılması olanakları /
Saved in:
Main Author: | Tanju, Şahin. |
---|---|
Corporate Author: | TBTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi |
Other Authors: | Sümbül, Yusuf. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gebze-Kocaeli :
TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü,
1980.
|
Series: |
T.B.T.A.K.M.A.E Beslenmeğ ve Gıda Teknolojisi Yayın No:
48 |
Similar Items
-
Etlik piliç karma yemlerinde soya küspesinin kullanılması /
by: Çelik, Necati.
Published: (1986) -
Ekmek /
Published: (2016) -
Yediğimiz ekmek
by: Uhri, Ahmet -
Pancar Yaprağı ve Pancar Küspesinin Hayvan Yemi Olarak Değerlendirilmesi
by: Oktar, Ekrem.
Published: (1942) -
Tahıl Islahı
by: Demir, İbrahim.
Published: (1983)