Bakteri kültürü ile aşılamanın baklagil bitkilerinin ürün miktarına ve azot kapsamına etkisi : TOPRAKSU araştırma ana projesi /
Saved in:
Main Author: | Ülgen, Hikmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, TOPRAKSU Genel Müdürlüğü, Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü,
1980.
|
Series: |
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü ;
genel yayın no:94. teknik yayın no:49. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ege koşullarında nodozite bakteri kültürü ile aşılamanın tarla koşullarında fiğ'in verimi ile azot kapsamına etkisi /
by: Ersin, Birgül.
Published: (1978) -
Ege yöresinde nodozite bakteri kültürü ile aşılamanın sera ve tarla koşullarında bakla verimine ve azot kapsamına etkisi /
by: Ersin, Birgül.
Published: (1983) -
Soya tohumlarının nodozite bakteri kültürü ile farklı dozlarda aşılanarak ekilmesinin dane verimi ve azot kapsamına etkileri /
by: Cebel, Nesime.
Published: (1992) -
Nodozite bakteri kültürü ile aşılamanın tarla şartlarında yonca mahsul verimine ve azot kapsamına etkisi /
by: Göktan, Deniz.
Published: (1975) -
Baklagil bitkilerinin nodül bakterileri (Rhizobium) ile aşılanması /
by: Ülgen, Hikmet.
Published: (1975)