Patates muhafazasında, sıcaklık, müddet, yumru özgül ağırlığı ve çeşit özelliğinin yumruda şeker, kuru madde ve chips kalitesine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Şenol, Sabahattin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1973.
|
Series: |
Atatürk Üniversitesi yayınları ;
no:159. Ziraat Fakültesi ; yayın no:76. araştırma no:49. |
Subjects: |
Similar Items
-
Patates Muhafazasında Sıcaklık , Müddet Yumru Özgül Ağırlığı ve Çeşit Özelliğinin Yumruda Şeker Kuru MaddeVe Chips Kalitesine Etkisi
by: Şenol, Sabahattin.
Published: (1973) -
Patates Muhafazasında Sıcaklık Müddet Yumru Özgül Ağırlığı ve Öçeşit Özelliğinin Yumruda Şeker Kuru Madde ve Chips Kalitesine Etkisi
by: Şenol, Sabahattin.
Published: (1973) -
Bireysel kulübelerde barındırılan holştayn buzağıların büyüme ve yaşama gücüne; doğum ağırlığı, cinsiyet ve doğum mevsiminin etkileri /
by: Bardakçıoğlu, H. Erbay.
Published: (1998) -
Azot ve fosfor gübrelemesinin sera koşullarında yetiştirilen soya fasulyesinde kuru madde miktarı, yumru oluşumu ve bitkinin N ve P alımı üzerine su rejiminin etkileri /
by: Halitliğil, Mahmut Basri.
Published: (1985) -
Orta Anadolu patateslerinde erken kuruma ve yumru çürümelerine sebep olan amiller /
by: Karel, Güngör.
Published: (1962)