Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerinde araştırma.
Saved in:
Main Author: | Moravalı, Esat. |
---|---|
Corporate Author: | Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1985.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol ve Araşt.Enst.Genel Yayınları :
120 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) -
Tuzlusu Balıklarının Koruyucu Madde İlavesiyle Hazırlanan Buzlarda Saklanması Üzerine Araştırma
Published: (1985) -
Keyguide to information sources in agricultural engineering.
by: Morgan, Bryan.
Published: (1985) -
Koyunlarda ruminal asidozis olaylarının yemlere sodyum bikarbonat ilavesiyle koruyucu tedavi denemeleri üzerinde çalışmalar /
by: Gökçe, Gürbüz. 1969-
Published: (1995) -
Tatlısu Balıklarının Pişirilmesi
by: Kolat, Neriman.