Yeni hammaddelerden boza yapılması üzerinde araştırmalar \
Saved in:
| Corporate Author: | Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
|---|---|
| Other Authors: | Tan, İrem. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Bursa :
Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1985.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Boza üzerinde mikrobiyolojik ve kimyasal araştırmalar /
by: Pamir, M. Hilmi
Published: (1961) -
Temiz süt elde edilmesi ve sütten yoğurt ve tereyağı yapılması /
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1953) -
Tükenmez yapımı üzerine araştırmalar.
by: Tan, İrem.
Published: (1989) -
Peynire dair
Published: (2010) -
Elmadan düşük alkollü ve karbondioksitli şarap (apple-cidder) yapımı üzerinde araştırmalar /
Published: (1985)
