Meyve suları ve konsantratlarının mikrobiyolojik kalite kontrolu \
Saved in:
Corporate Author: | Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | Kovaçeviç, M., Şenkal, Tülay. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü,
1976.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enst. Yayınları
3 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Meyve Suları ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976) -
Meyve suyu konsantratlarının mikrobiyolojik bozulmaları üzerinde araştırmalar /
Published: (1985) -
Meyve suyu konsantratlarının mikrobiyolojik bozulmaları üzerinde araştırmalar /
by: Konca, Rasih.
Published: (1985) -
Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu /
Published: (1976) -
Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976)