Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklılığı ve dip tortusu nedenleri üzerine araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Erüstün, Gençay. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü ,
1977.
|
Similar Items
-
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklığı ve dip tortusu üzerinde araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay. 1940-
Published: (1978) -
Çanakkale ilinde, balık işleyen fabrikalarda sardalya konserve yapımında uygulanan teknoloji ürünün kalite değerlerinin saptanması üzerine araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1984) -
Konserve kutularında korozyon olayı nedenleri sonuçları azaltılma olanakları.
by: Ekşi, Aziz.
Published: (1976) -
Sebze ve Meyva Değerlendirme Teknolojisi ve Prensipleri (Konserve ve Konserve Yapımı)
by: Erüstün, G.
Published: (1975) -
Bezelye yetiştiriciliği /
Published: (2012)